BERLUSCONI DEIXA’T PROCESSAR

by

Plaça Sant Jaume, diumenge 13 de febrer de 2011, a les 12 h.

Berlusconi, vés-te’n!

Les dones i els homes italians demanem la renúncia de Silvio Berlusconi al càrrec de cap del govern.

Volem que la llei (com ratifica l’art. 3 de la Constitució italiana) sigui igual per tothom, doncs exigim que el senyor Berlusconi es presenti en els propers judicis que l’esperan:

  • el 28 de febrer, judici per la compravenda de drets televisius (fons ilegals pels drets televius comprats pel grup Mediaset, del mateix Berlusconi);
  • el 5 de març audiència preliminar Mediatrade (apropiació indeguda);
  • l’11 març judici Mills (corrupció en actes judicials)
  • entre març i abril, juici per concussió i prostitució de menors

Tot això s’afegeix al vergonyós currículum judicial del cap del govern, ja acusat en una impressionant seqüència de judicis, dels quals -contrariament al que acostuma a declarar- practicament en cap cas n’ha sortit innocent.

–       – – –

En aquest context de decadència de baix imperi i d’atac frontal a les condicions de vida i de treball de millons d’italians (educació, sanitat, jubilacions, drets sindacals, ofensa a la Constitució, etc.) el “boss” d’Arcore, s’atreveix a lluir les seves limitacions humanes i intel·lectuals amb declaracions lesives de la dignitat femenina, que acompanyen comportaments encara mes greus, susceptibles d’infracció de les lleis italianes sobre prostitució de menors.

Com a dones i homes italians, ens sentim profunament indignats i ofesos per l’imatge de la dona que aquest discutible personatge imposa com a model a les noves generacions, privant les dones de la seva dignitat i reduint-les a simple objecte sexual; com quan va invitar les joves a l’atur a buscar matrimonis de conveniència per tal de resoldre els seus problemas laborals, esborrant d’un cop amb aquesta humillant declaració, la seva preparació i les seves capacitats.

Per això, baixem al carrer, cansats que els delits i les limitacions del cap del govern, ens condemnin una vegada més a ser el país més atrasat d’Europa, terra d’acollida dels pitjors comportaments masclistes, racistes, mafiosos, corruptes, obtusament individualistes i egoistes. Prou d’ofenses a la nostra dignitat de dones i homes lliures i honestos.

Art. 3 de la Constitució Italiana. Tots els ciutadans tenen igual dignitat social i són iguals davant de la llei, sense distinció de sexe, raça, llengua, religió, opinions polítiques, condicions personals i socials.

BERLUSCONI DEIXA’T PROCESSAR

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...


%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: